打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 如果高公公真的代理巨商..你會轉服嗎??((更新內容))

考慮一下 始終對港服有感情~
回復

港巨都唔想玩了
賣緊裝中 再玩港巨真係唔知有咩前途 除非gm整番好個ser
回復

我想準備
回復

唔會
個人代理...
回復

韓巨 外挂很少  
開ac 所以資料 都真 先可以開  

用外掛 ,做外掛  =坐牢 ...
kafu1234 發表於 2011/7/17 12:20 PM

韓巨就系優勝-v- 冇計,.,.  全部實名申請ac~
回復

高公公係咩= =?
回復

太容易合到麒麟等神獸
好易玩到無癮
回復

問題1:如果要成隻AC過比國服既話 我可以同你講:港橙1000%唔比人過
問題2:高公公只係一個玩家 黑橙代理巨商都代到佢咁...可想言之,1個人代理巨高係好難...
問題3:講到尾...代理商係一個玩家 點數卡又成了一個問題 難題高公公真的出自己的一套點數卡?然後推出市場?包括香港的7-11?相信好難!
問題4:如果高公公支持唔到...國服汁粒...資料係冇得轉移到任何既伺服器 (商一至商三/國際服/韓服/日服)
因為所有地區既巨商都係由橙仔代理架喇...
問題5:如何打擊外掛?採用邊一隻防外掛系統?X-trap?HS?定自制一套防外掛系統?如果用返X-trap 情況咪又係同港服一樣!打擊外掛姐係封AC封IP!AC可以照開...IP可以照轉!時間既問題姐都係...你估個外掛唔識更新咩?

總結:要開返國服唔係一朝一夕既事!就算比你開到 點都唔夠港服好!1部I7 16GB 既自家機 100MB光纖都係最多可以負載三百多人...個部已經5千幾蚊...就算真係用正式既SER都要過萬喇...咁搞姐係等於開私.服...如果咁唔鐘意港服 咪自己拎錢出黎收左巨商個端佢囉...
回復

問題1:如果要成隻AC過比國服既話 我可以同你講:港橙1000%唔比人過
問題2:高公公只係一個玩家 黑橙代理巨商 ...
`天若有情 發表於 17-7-2011 16:28

like ~~~
回復

佢打到D掛就去lu
回復